Skip to content

2,3 dan 4:Semester Mencabar

Julai 8, 2009

Ada 2 pertandingan debat utama semester ini yang berkemungkinan aku sertai  (Debat Alam Sekitar dan Debat Kemerdekaan). Ada 3 jasad yang perlu dijaga rapi, pemakanan dan penjagaan diri (Aku selaku tuan punya badan, Sara dan Mike selaku hamster kesayangan). Ada 4 killer subject pengajian semester kelima ini (Teater, Teknologi Pendidikan, Literature dan Grammar selaku subjek ‘kegemaran’).

2,3 dan 4
moga semua aku dapat

2,3 dan 4
pasti buat aku penat

2,3 dan 4
jangan aku patah semangat

2,3, dan 4
jadi pantun dua kerat

2,3 dan 4
pantun ini sudah tamat

p/s: aku kasihankan anak2, mike dan sara yang tidak terjaga rapi…maafkan papa sayang.

Advertisements
10 Komen leave one →
  1. zetty89 permalink
    Julai 9, 2009 5:22 am

    jeleznye!!!!
    U ade Mike n Sarah lagi…
    nak volunteer jage,
    tp tkut jadi perkara yg same kat Chibi mumu…

  2. anis permalink
    Julai 9, 2009 11:40 am

    waa…. beshnya jadi sara ngan mike tu….
    ada papa yg jage…. huhuhuhu……
    mesti da gemok kan hamster2 tu…

  3. putraim permalink
    Julai 9, 2009 11:53 pm

    2,3 dan 4
    anda adalah seorang papa yang hebat.

    2,3 dan 4
    semoga mike n sara sntiasa chat.

    hahah…lalalalalal

  4. nasbio89 permalink
    Julai 10, 2009 1:58 am

    toloooonglah…papa?hik3

  5. i_m permalink
    Julai 10, 2009 11:13 am

    2,3 n 4
    semoge semua awak dapat…
    dapat ape?? dapat buat

  6. Julai 11, 2009 1:49 pm

    papa??
    mama nya mana…?
    hehe

  7. fazilyahaya permalink
    Julai 11, 2009 3:45 pm

    2,3, n 4…. jangan berhenti mengira disitu saja, teruskan menyambung sampai 5,6,7,8,9…… hehe

  8. fazrieha permalink
    Julai 29, 2009 9:01 am

    tahniah..best debater DAS 2009..
    mike n sara mesti kena selalu lecture ngan PAPA…

  9. fazrieha permalink
    Julai 29, 2009 9:04 am

    such a good performance kt UTP hari tu..
    keep up the good work..
    hope will see you again in the next DAS..

  10. Ogos 20, 2009 12:09 pm

    papa, tengkiu la sudi bergambar dgn beta tempoh hari….hehehehe… =P
    boleh tak kucing beta berkawan dgn hamster papa??? =P

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: