Skip to content

Angin Lalu..

Jun 12, 2009

Tiada apa yang boleh dibaca. Kerana sifat angin hanya boleh dirasa. Hatta mata tidak mudah menangkapnya.

p/s: sifat angin..

Advertisements
3 Komen leave one →
  1. put3alam permalink
    Jun 12, 2009 6:06 am

    aiyoo……susah nak tafsir mkna tersirat….puitis sangat la brother saya ni…..huhu…

    fakir: heehee….

  2. put3alam permalink
    Jun 12, 2009 6:07 am

    cop!!!!!ke sebab muka kekasih hati abg amer hanya lalu dalam fikiran abg amer cam angin lalu….kua3

    fakir: hurm….ye kot.

  3. zetty89 permalink
    Jun 12, 2009 9:36 am

    URMMM… tukarla angin pada elektrik… pun boleh rase jugak.. mata x nampak… ekstrim cket…. haha!!! jangan laha balik… mcm faham tapi x sure… so, prediction jor…
    saye rase, mungkin debaran, mungkin kerisauan, atau mungkin suasana di sini, ataupun same mcm fieza gak, ur soulmate kot…

    fakir:good prediction btw. but none of it…hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: